Skip links

Fysio Capelle

Behoefte aan Fysio in Capelle?

Fysiotherapie Anouk Oostlander in Capelle helpt u graag!

Fysiotherapie Anouk Oostlander te Capelle kun je vinden aan de Rembrandtsingel 5 in Capelle aan den IJssel. Door verschillende faciliteiten kunnen wij diverse klachten behandelen.

Welke klachten wij in Capelle behandelen?

Rugpijn?

Heeft u last van uw rug? Fysiotherapie Anouk Oostlander in Capelle aan den Ijssel verlicht de pijn in uw rug en geeft u advies ter preventie.

Tinitis?

Heeft u last van tinitis? Ook hiervoor kunnen wij u op onze locatie in Capelle aan den IJssel helpen met dit vervelende fenomeen.

SportFysio Capelle aan den IJssel ?

Heeft u een blessure opgelopen of heeft u behoefte aan een stuk onderhoud aan uw spieren? Bij Fysiotherapie Anouk Oostlander te Capelle aan den IJssel zit u goed!

Nekpijn?

Heeft u last van uw nek? Bij onze locatie in Capelle aan den IJssel zorgen wij ervoor dat u weer met verlichting de deur uitgaat.

Welke klacht u ook heeft, wij helpen u er zo snel mogelijk vanaf!

Bent u woonachtig in Capelle of omstreken? Dan helpen wij u graag op onze locatie in Capelle aan den IJssel. Wij nodigen u uit ons formulier op deze pagina in te vullen dan nemen wij snel contact met u op.

Heeft u een andere vraag of een opmerking? Dan kunt u ons bereiken via ons contactformulier of u stuurt een WhatsApp.

* Wij reageren niet altijd direct aangezien wij ook met onze klanten bezig zijn en de klant gaat altijd voor

Boek een afspraak voor een intake en behandeling!

Bent u geïnteresseerd in een eerste intake en behandeling op onze locatie in Capelle aan den IJssel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en plannen graag een afspraak met u in.


    Andere klachten - Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

    Fysiotherapie Anouk Oostlander werkt met

    brothers
    timeout capelle